Hem / Inspiration / Feng shui

Feng shui – där du trivs

I vissa rum trivs man. Så är det bara. Ibland är det svårt att sätta fingret på vad det är som gör att man trivs. Det kan vara ett stökigt eller ett välstädat rum. Det kan vara möblerat och dekorerat med prylar som man egentligen inte gillar. Det kan, i dina ögon, ha fula färger och tapeter. Man trivs ändå. Varför?

Energifält omkring oss

Allt handlar om energier. Men hur skapar man då rätt energi i ett rum? Ja, det är just det feng shui lär ut. Feng shui är en gammal österländsk lära som beskriver hur vi påverkas av vår omvärld, av färger, former och material. Och inte minst hur man placerar möbler och andra saker i ett rum. Feng shui handlar också om hur vi påverkas av synliga och osynliga energifält som finns omkring oss.

Reta nyfikenheten

Här kommer vi att berätta lite om den här spännande läran och hur du kan använda den när du inreder hemma. Det finns naturligtvis enormt mycket att läsa och lära om feng shui och vi tar bara upp en liten, liten bråkdel. Förhoppningsvis blir du nyfiken och vill läsa mer. Välkommen till en spännande värld med feng shui!

grå vägg buddha hund